" />

Certifikat boniteta pouzdanosti za firmu Saračević

​Firma Saračević je u 2017. godini poslovala uspješno i odgovorno. Potvrda za to je i Certifikat za superiornu finansijsku učinkovitost u 2017. godini, koji se dodjeljuje firmama koje ostvaruju natprosječne pokazatelje uspješnosti i zadovoljavaju sve postavljene kriterije. 

Certifikat boniteta pouzdanosti dodjeljuje firma LRC d.o.o. privrednim subjektima na osnovu stručne analize finansijskih izvještaja iz prethodnih nekoliko godina da bi ustanovila uspješnost i obim poslovanja neke kompanije. 

Ovaj Certifikat će omogućiti firmi Saračević pristup korištenju  Business Intelligence Sistema (BIS) koji će omogućiti unaprijeđenje odnosa sa postojećim klijentima i pronalazak novih kupaca.  Sistem omogućava brz, jednostavan i pregledan uvid u stanje kompletnog tržišta, poslovanja konkurencije i dobavljača. Business intelligence sistemi, u svijetu su poznati kao efikasni alati za prikupljanje, analizu i obradu poslovnih informacija za kreiranje poslovnih planova i strategija, kao i svakodnevni uvid i praćenja tržišnih kretanja.

Korištenjem ovih efikasnih alata firma Saračević želi unaprijediti svoje poslovanje i proširiti mrežu svojih kupaca i klijenata u budućnosti.

Share:
Top